Παρέχουμε άμεσα τεχνική υποστήριξη στο χώρο σας! Συμπληρώνουμε την ανάγκη κάθε ιδιώτη που χρειάζεται έναν τεχνικό υπολογιστών δίπλα του παρέχοντας την απαραίτητη υποστήριξη. Αναλαμβάνουμε να βρούμε λύση για την επισκευή laptop, κινητών και σταθερών υπολογιστών. Τηλεφωνήστε μας και επωφεληθείτε τις καλύτερες τιμές της αγοράς για την επισκευή και αναβάθμιση του προσωπικού σας υπολογιστή από τους άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς μας!

Επισκευές Υπολογιστών - Αριδαία

Επισκευές και Αναβαθμίσεις υπολογιστών! Αντιμετωπίζουμε και επιλύουμε οποιοδήποτε hardware ή software πρόβλημα έχετε στον υπολογιστή σας. Από έναν απαραίτητο καθαρισμό μέχρι την αλλαγή ανταλλακτικών. Ο έλεγχος και η διάγνωση προβλημάτων στο υλικό (hardware) του υπολογιστή σας, είναι δωρεάν και στη συνέχεια ο τεχνικός μας ενημερώνει τον πελάτη για το κόστος των ανταλλακτικών και το κόστος της εργασίας.


Service smartphones/tablets. Από την αλλαγή σπασμένης οθόνης και τον έλεγχο της μπαταρίας του κινητού τηλεφώνου μέχρι την αναβάθμιση του λειτουργικού του συστήματος. Αντιμετωπίζουμε προβλήματα όπως: Σπασμένη Οθόνη iPhone (iPhone lcd screen), Σπασμένη οθόνη αφής (iPhone digitizer), Iphone στο οποίο έπεσε νερό, Κεντρικό Κουμπί iPhone (main iPhone button), Σπασμένα πλαστικά iPhone, Firmware πρόβλημα iPhone

Service κινητών τηλεφώνων - Αριδαία
Εγκατάσταση καμερών - Αριδαία

Εγκατάσταση καμερών. Έλεγξε την επιχείρηση σου ή το σπίτι σου από το κινητό σου τηλέφωνο, εγκατέστησε κάμερες ασφαλείας με απομακρυσμένη πρόσβαση. Στόχος μας πάντα είναι η κάλυψη των αναγκών του πελάτη με τον πλέον σωστό και ορθολογικό τρόπο. Εγκαταστάσεις καμερών σε χώρους γραφείων, εμπορικών επιχειρήσεων, εργοστασίων, βιοτεχνιών, αποθηκών, καταστημάτων κτλ.

 

Social Επικοινωνία