Η Goolge επιβεβαιώνει πως ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν τις φορητές συσκευές για την περιήγηση τους στο διαδίκτυο, ενώ στην Ελλάδα το 87% των χρηστών χρησιμοποιεί το κινητό για να συνδεθεί σε καθημερινή βάση. Η CapsLock μπορεί να καλύψει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών προώθησης όπως web business consulting, search engine marketing, search engine optimization, social media marketing, content & blog marketing!

Search Engine Marketing

Search Engine Marketing! Η διαδικασία κατά την οποία αυξάνεται η κίνηση και η επισκεψιμότητα μιας ιστοσελίδας ενώ βελτιώνεται και η κατάταξη από τις μηχανές αναζήτησης με συμβατικές μεθόδους χωρίς κόστος αλλά και με πληρωμένες διαδικτυακές καμπάνιες. Google προώθηση PPC (Pay per click), CPC (Cost per click)ή CPM (Cost per thousand impressions). Όλες οι ενέργειες σε αυτήν την κατηγορία έχουν μετρήσιμα αποτελέσματα. Επικοινώνησε μαζί μας και μάθε περισσότερα!


Social Media Marketing! Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία και διαχείριση λογαριασμών των πλέον κατάλληλων social media για την προβολή της επιχείρισης σας. Υποχρέωση μας η δημιουργία πρωτότυπου υλικού και περιεχομένου με στόχο τη δημιουργία ισχυρού εταιρικού προφίλ. Δημιουργήστε νέο μοντέλο ανρθρωπίνων σχέσεων μέσω των Social Media, καταλαβαίνοντας τον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές επικοινωνούν και πως διαμορφώνεται η καταναλωτική τους συμπεριφορά.

Google Analytcs
Google Analytcs

Content Marketing! Δημιουργία χρήσιμου υλικού για τους υποψήφιους πελάτες της επιχείρησης με στόχο την μετατροπή τους σε πραγματικούς πελάτες. Αλλά και των πελατών σε επαναλαμβανόμενους πελάτες! Το περιεχόμενο το οποίο θα διαδοθεί θα πρέπει να είναι σχετικό με το προϊόν ή την υπηρεσία που πουλάτε. Με την παροχή ποιοτικού περιεχομένου, δίνετε κίνητρο στον κόσμο να σας μάθει, να του αρέσετε και να σας εμπιστευθεί τόσο ώστε να θέλει να συνεργαστεί μαζί σας.

 

Social Επικοινωνία